Atlikėjas Donatas Blanka pristato vasarišką dainą „Ar vis dar lauki?“

Atlikėjas Donatas Blanka pristato vasarišką dainą „Ar vis dar lauki?“

Atlikėjas Donatas Blanka pristato naują dainą „Ar vis dar lauki?“. Tai – daina apie praleistas galimybes ir užmirštą meilę. O gal net pamirštų meilės nuotykių priminimas, tikintis, kad kažkas tavęs dar laukia.

„Dažnai ignoruojame savo norus, nes mums primestos tam tikros aplinkos, tėvų, visuomenės normos. Naujoji daina apie tai, kad niekada nevėlu keisti savo sprendimus – gal dirbi nemėgstamą darbą, gal gyveni su netinkamu žmogumi… O daina – apie užmirštą meilę, kurią pats laikas susigrąžinti“, – sako atlikėjas.

„Tai viena iš nedaugelio mano dainų, kuri skamba nostalgiškai. Ši nuotaika puikiai sustiprina pagrindinę dainos žinutę. Tuo pačiu ji vasariška, gaivi – tarsi primintų mums pačius gražiausius meilės nuotykius“, – paslaptingai šypsosi Donatas.

Dainos „Ar vis dar lauki?“ kūrybinis procesas buvo sklandus ir įdomus. Kaip perkusijos instrumentus muzikantai panaudojo kavos puodelį ir šaukštelį – Donatui tai buvo nauja ir žaisminga patirtis.

Paklaustas apie asmeninį gyvenimą, Donatas šypsosi: „Šiuo metu tiesiog džiaugiuosi. Tokios ramybės ir šilumos iš gamtos jau seniai nejaučiau. Matyt, įsimylėjau“, – sako Donatas ir tikisi, kad gaivą jo naujoje dainoje pajus ir klausytojai.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/vardai/naujiena/muzika/atlikejas-donatas-blanka-pristato-vasariska-daina-ar-vis-dar-lauki-1054-987912?copied

Leave a Reply